Personlig utvikling

Tom Albertsen arbeider med ambisiøse, nysgjerrige og søkende aktører der mental trening blir satt i system. Utfordrende oppgaver og tett oppfølging er et av hans varemerker. Tom er lidenskapelig opptatt av mennesker og utvikling. Han bidrar til å øke bevisstheten på hva som skal til for at du skal ta nye steg.

Mental trening

Hvem er du? Hvor vil du? Hvem blir du i møte med situasjonskravet?

  • Tom Albertsen arbeider for å øke din selvtillit, gi en bedret mestringstro og et forsterket fokus på personlige evner som kan hjelpe deg på reisen mot maksimering av ditt potensial.
  • Ønskemålet er at du får et enda større eierskap til – din egen reise – at du øker din bevissthet på hva/ hvor du vil og hvordan du skal komme deg dit.
  • Mental trening er et verktøy som gir mentalt overskudd! Personlig vekst krever hardt arbeid over tid. Tom kan gjennom sine metoder gi deg den støtten du trenger på reisen.

Mental trening er én-til-én-samtaler der fokus rettes på personlig utvikling og mestring. 6-10 sesjoner à 60 min over ca. 3-6 måneder kan være en god start. Mental trening handler om å kunne sette seg inn i ditt perspektiv, se det du ser og skreddersy samtalene til dine behov.  Sammen utvikler vi den tillit og trygghet som skal til for at du kommer deg dit du ønsker.

Syns du dette høres spennende ut og du har lyst å få mer ut av deg selv?

Om Tom Albertsen

Tom Albertsen opererer som gestaltterapeut, mental trener og bedriftskonsulent. Han brenner for å arbeide profesjonelt med mennesker. Han har tro på at økt bevisstgjøring, vilje og tro på egen utvikling kan skape betydningsfull endring.

TA KONTAKT

Kontoradresse

Skrivergården, Sophus Buggesvei 15, Larvik

telefon

Ring eller sms: 481 89 237

E-post

ta@tomalbertsen.no

Sosiale medier