Referanser

” I really appreciate his work. He helped in important moments of my career, where I needed to organise my thinking and my plans in order to achieve bigger success. I am thankful we have worked together.”

Eduarda Amorim – kåret til tiårets beste håndballspiller i verden (2011 – 2020) av Handball Planet


“Jeg hadde godt utbytte av seanser med Tom i en periode hvor jeg ønsket å jobbe med å lede meg selv på en bedre måte”

Gro Hammerseng-Edin, Tidligere landslagsspiller og kaptein på det Norske Håndball landslaget, Larvik Håndballklubb  


«Hvem er du? Hvordan reagerer du? Hvordan foregår den indre samtalen? Hvordan påvirker din handling deg selv og laget? Dette er sentrale spørsmål som Tom Albertsen stiller til og belyser ovenfor befalselever i foredraget ´Kunsten å coache seg selv´. Han utfordrer til å gå dypt i deg selv for å finne din egen indre motivasjon og hvordan du bør tenke når det står på som verst.

Tom er en fantastisk engasjert formidler som griper rommet og tar med seg elevene gjennom en reise som både fasinerer og fengsler – og ikke minst er tematikken meget relevant i både en sivil og militær hverdag. Man forlater foredraget med en indre driv til å gå gjennom veggen. Vegger av begrensninger som du ofte setter for deg selv i hverdagen, men som er der for å river ned. Jeg opplever at nytteverdien er meget stor for de som skal ut for å prestere.»

Roger Borthen, Kapteinløytnant, Fagleder Militær idrett og trening


«Jeg synes foredraget vi hadde var veldig givende! Har aldri hørt om han før, men han fikk virkelig vekket og motivert publikum med sine opplevelser. Både jeg og resten av tilhørerne satt igjen med et veldig godt inntrykk. Til tross for at utgangspunktet til elevene var veldig variabelt så tror jeg det traff enkeltmann veldig godt, fordi alle kunne relatere hans inspirasjon opp mot egne mål og ønsker. Kort oppsummert; Anbefales!»

Tilbakemelding fra en minedykker etter gjennomføring av lederskapsøvelse i forsvaret der foredraget ble gitt som en pep-talk rett før øvelsesstart.     


“Vi ønsket noe annet enn et tradisjonelt salgskurs hvor effekten er borte etter en dag. Tom leverte et skreddersydd opplegg hvor vi gikk dypere i utvikling av solide og bærekraftige prestasjonsteam. Han bød på mange spennende øvelser som fikk frem ukjente sider og egenskaper hos medarbeidere til vår positive overraskelse. Vi har fått større grad av tillitt og trygghet i teamet, bedre holdninger og et mer velfungerende team. Det har slått ut i høyere ansatte tilfredshet og kundetilfredshet». 

Erik Thomas Enger, Banksjef Nordea 


 «Daglige ledere kommer opp i en rekke forskjellige problemstillinger. Tom lærte meg metoder for å tilnærme meg og løse problemstillinger på en bedre måte.»

 Ole Jacob Røed, Brevini Norge


«Det jeg sitter igjen med etter møtene med Tom, er at det føles ryddig og ordentlig. Samtalene foregår på mine premisser. Jeg synes det er støttende, men litt skummelt også! Jeg bruker timene med Tom til å drøfte, se på meg selv og bli enda mer kjent med hvordan jeg er i møte med ulike situasjoner. Slik får jeg en større innsikt til å gjøre de endringer jeg ønsker.»

Anonym


Om Tom Albertsen

Tom Albertsen opererer som gestaltterapeut, mental trener og bedriftskonsulent. Han brenner for å arbeide profesjonelt med mennesker. Han har tro på at økt bevisstgjøring, vilje og tro på egen utvikling kan skape betydningsfull endring.

TA KONTAKT

Kontoradresse

Skrivergården, Sophus Buggesvei 15, Larvik

telefon

Ring eller sms: 481 89 237

E-post

ta@tomalbertsen.no

Sosiale medier